Medical taping
Vanaf € 20,00


Reserveer nu online!

Verwachte aankomstdatum

Reserveren
Let op: De bovenstaande beschikbaarheid is alleen van toepassing op de door u gekozen behandeling en kan dus per behandeling anders zijn.

Gekozen product:

Medical taping

 

In het medical Taping Concept wordt gebruik gemaakt van een elastische, katoenen tape met een anti-allergische lijmlaag. De lijmlaag is in een speciaal patroon aangebracht, zodat het materiaal ventileert. Daardoor wordt de tape zeer goed verdragen, zelfs bij langdurige toepassing. De tape kan meerdere dagen worden gedragen. Bij langdurige toepassing verdient het aanbeveling om de tape om de twee tot drie dagen te vernieuwen. Alle toegepaste tape is waterbestendig.

Effecten. Een van de belangrijkste effecten is pijndemping door drukverminderingen circulatie verbetering.(klachten nek/schouder/arm)heupklachten. Daarna komt al snel de spierfunctie verbetering. Ondersteunen gewrichtsfunctie, door o.a positie beïnvloeding, houdingscorrectie. Beïnvloeding van de bewegingsrichting en vergroten van de stabiliteit. Belemmeringen in de bloedcirculatie en lymfe afvoer opheffen. Neuro-reflectoire beïnvloeding; C.o.p.d en hooikoorts een hele belangrijke! (verder ;stressincontinentie,menstruatiepijn, maagzone pijn.)

De tape wordt (meestal eenmalig) aangebracht op borst en rug. Deze beïnvloedt de hulpademhalingsspieren en via het zenuwstelsel het longgebied. De tape ondersteunt precies dat, wat het lichaam onder optimale omstandigheden zelf zou doen.

De tape blijft ongeveer een week zitten, maar het effect werkt langer. Meestal is één keer tapen voldoende voor een forse klachtenvermindering. Het kan zelfs zorgen voor een klachtenvrij hooikoortsseizoen.

Het is aan te raden de tape aan te laten brengen aan het begin van het hooikoortsseizoen. Wanneer dat is, hangt af van de pollen waarvoor je allergisch bent.

 
Alle prijzen zijn incl. BTW, toeslagen, kortingen en excl. toeristenbelasting, tenzij uitdrukkelijk anders staat vermeld.

Contact gegevens

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Bronnenbad Nieuweschans-Bunde B.V.
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans
KvK-nummer: 02324292,
BTW-nummer: NL 0060.16.625.B.01

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

 

Openingstijden vandaag

Thermen 09:00 - 22:45 uur
Parkbad & Parkserre 09:30 - 22:30 uur
Saunaplein 11:00 - 22:45 uur
Body & Beauty Op afspraak
Hotel 07:00 - 23:00 uur
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 uur
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 uur
Keuken Brasserie & SaunaLodge 11:30 - 22:00 uur
Bekijk hier de openingstijden