Micro Needling - 80 min.
Vanaf € 97,50


Reserveer nu online!

Verwachte aankomstdatum

Reserveren
Let op: De bovenstaande beschikbaarheid is alleen van toepassing op de door u gekozen behandeling en kan dus per behandeling anders zijn.

Gekozen product:

Micro Needling - 80 min.

 

Voor de rijpere huid is het belangrijk extra behandeltechnieken toe te passen. Door het over de huid rollen met de dermaroller worden honderden kleine prikjes in de huid gegeven waardoor de actieve werkstoffen van de ampullen makkelijk worden opgenomen. De huid reageert door versnelt collageen en elastine aan te maken. Uw huid wordt steviger, voller en gladder. De werkstoffen die gebruikt worden tijdens de behandeling zijn gericht op de wensen van uw huid. Deze werkstoffen werken onder meer zeer positief op: -Vochtbalans -Aanmaak van collageen -Afstoten van dode huidcellen -Ouderdomspigmentatie -Strakkere huid

De Micro Needling is derhalve uitermate geschikt bij: acne littekens, grove poriën, hyperpigmentatie, huidveroudering, rimpels en huidverslapping.

Micro Needling is niet geschikt bij: actieve acne, ontstekingen in het gelaat, hals of decolleté gebied, koortslip, rosacea, gebruik van corticosteroïden zoals Prednison of een anti stollingsmiddel, bij zwangerschap of borstvoeding, bij huidziekten zoals eczeem of psoriasis of actieve herpes simplex in het te behandelen gebied, instabiele diabetes en overdraagbare bloedziekten.

Verzorging na de behandeling: Tot 24 uur na de behandeling raden wij af om gebruik te maken van de sauna en het thermaalbad. Voorkom blootstelling aan zonlicht tot ca. 3 dagen na de behandeling. Bescherm daarom uw huid gedurende die periode met een sunblock. Gebruik verder geen make-up tot 24 uur na de behandeling en onderga geen andere behandelingen van de huid gedurende twee weken. Uw huid heeft even de tijd nodig om te herstellen van de behandeling. De huidspecialist geeft u na de behandeling uiteraard advies over de nazorg en de producten.

 
Alle prijzen zijn incl. BTW, toeslagen, kortingen en excl. toeristenbelasting, tenzij uitdrukkelijk anders staat vermeld.

Contact gegevens

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Bronnenbad Nieuweschans-Bunde B.V.
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans
KvK-nummer: 02324292,
BTW-nummer: NL 0060.16.625.B.01

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

 

Openingstijden vandaag

Thermen 09:00 - 22:45 uur
Parkbad & Parkserre 09:30 - 22:30 uur
Saunaplein 11:00 - 22:45 uur
Body & Beauty Op afspraak
Hotel 07:00 - 23:00 uur
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 uur
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 uur
Keuken Brasserie & SaunaLodge 11:30 - 22:00 uur
Bekijk hier de openingstijden