Chinese kruiden gelaatspeeling
Vanaf € 67,50


Reserveer nu online!

Verwachte aankomstdatum

Reserveren
Let op: De bovenstaande beschikbaarheid is alleen van toepassing op de door u gekozen behandeling en kan dus per behandeling anders zijn.

Gekozen product:

Chinese kruiden gelaatspeeling

 

 

Heeft u een verouderde huid, beschadiging en onzuiverheden in het gelaat? Dan heeft u baat bij deze peeling. Hierbij kunt u denken aan een grauwe/doffe huid, pigmentvlekken, acne of bijvoorbeeld mee-eters. De Chinese peeling is een intensieve peeling die de huid sterker maakt en een diep reinigend effect heeft. Het stimuleert de cel vernieuwing en verbetert de bloedcirculatie. Door zijn herstellende vermogen en het stimuleren van de doorbloeding, zal de huid aanzienlijk verbeteren.

Fruitzuur, ook wel glycolzuur of Alfa Hydroxy Acid (AHA) genoemd valt onder de oppervlakkige groep van de chemische peelings. Deze zuren worden ingezet om de structuur van de huid te verbeteren. Deze peeling is de aangewezen manier om de huid gladder, gezonder en steviger te maken en de aanwezige pigmentvlekken te vervagen. De behandelaar zal voorafgaand aan de behandeling de juiste intensiteit van de peeling op uw huid afstemmen.

 

Te boeken bij oa:
- huidveroudering
- verslapte huid
- slecht doorbloede huid
- acne (niet geschikt bij actieve acne)
- littekens
- grove poriën
- hyperpigmentatie
- futloze huid

Nazorg:
Na de peeling kan de huid, afhankelijk van de huidtype, meer of minder geïrriteerd zijn. Die individuele reacties zullen na verloop van enkele dagen naar normaal terugkeren. Om dit proces te ondersteunen wordt geadviseerd een goed verzorgende crème te gebruiken (Hycid Special plege) die de huid naast kalmeert ook beschermd tegen UV-straling. Decoratieve cosmetica kan weer gebruikt worden, echter moet de huid, afhankelijk van de huidreactie, minimaal een dag rust gegund worden. Verder adviseren wij de cliënt het gelaat met zorg te wassen en geen scrub crèmes of maskers te gebruiken. Door de huidvernieuwing kan de huid enigszins schilferen en/of jeuken. Gelieve niet te krabben om littekenvorming te voorkomen. Ook deze reactie neemt na verloop van enkele dagen af. Saunabezoek pas op de tweede dag na de peeling en tot vier weken na de peeling intensieve zonnestraling en of solarium gebruik vermijden.

Niet te boeken bij:
- eczeem in het te behandelen gebied
- aanleg voor pigment verschuivingen en littekenvorming
- herpes
- indien in de 6 maanden voorafgaand aan de peeling een micro dermabrasie-, bestraling of chemo behandeling is ondergaan
- een week voorafgaand aan de peeling geen ontharingscrèmes, harsen in t gelaat of andere peeling hebben gebruikt

 
Alle prijzen zijn incl. BTW, toeslagen, kortingen en excl. toeristenbelasting, tenzij uitdrukkelijk anders staat vermeld.

Contact gegevens

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Bronnenbad Nieuweschans-Bunde B.V.
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans
KvK-nummer: 02324292,
BTW-nummer: NL 0060.16.625.B.01

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

 

Openingstijden vandaag

Thermen 09:00 - 22:45 uur
Parkbad & Parkserre 09:30 - 22:30 uur
Saunaplein 11:00 - 22:45 uur
Body & Beauty Op afspraak
Hotel 07:00 - 23:00 uur
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 uur
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 uur
Keuken Brasserie & SaunaLodge 11:30 - 22:00 uur
Bekijk hier de openingstijden