Gelaat
Vanaf € 29,50

Nieuw:De Kracht van Quintenstein (50 min.)
Pure luxe voor uw gezicht en uw psyche door de uitgesproken krachtige actieve werkstoffen en fijne geur van de essentiële oliën. De uitzonderlijke kwaliteit van deze 100% organische cosmetische lijn is een samenstelling van de kracht uit de natuur en de ‘hightech’ uit de meest recente ecologische en bio-cosmetische ontwikkelingen. De behandeling bestaat onder andere uit een reiniging, bio-peeling en het prachtig Avostem Eye- en Myrrha Masker. Het Myrrha masker wordt tezamen met de oppeppende Aqua Rosa heerlijk in gemasseerd. U zult versteld staan van het resultaat. Indien gewenst kan de specialiste ook uw wenkbrauwen modelleren.

Huidverzorging (50 of 80 minuten)
De Compact behandeling bevat een intensieve reiniging en peeling van het gelaat, het modelleren van de wenkbrauwen en het verwijderen van onzuiverheden. Tijdens het inwerken van het masker kunt u genieten van een korte nek en schouder- of hoofdhuidmassage. Alle producten worden speciaal afgestemd op uw huidtype. Tijdens de behandeling van 80 minuten wordt tevens het gebied rondom uw ogen voorzien van een prachtig ampul en een voedend oogmasker welke worden ingesluisd met behulp van geluidsgolven.  Dit geeft Sprekend ogen! Nadat ook het ampul met hoog geconcentreerde werkstoffen en het gelaatsmasker zijn ingesluisd met behulp van geluidsgolven mag deze even in alle rust optimaal verder inwerken. Hierna volgt ter afsluiting een uitgebreide ontspannende gelaat-hals-decolleté massage met heerlijke warme olie. Deze massage zorgt voor extra zuurstof en nieuwe energie. Echt de moeite waard!

Huidverzorging for men (50 of 80 minuten)
De man van vandaag vindt het belangrijk om er goed uit te zien en dit wil hij uitstralen. Een intensieve reiniging en peeling van het gelaat en eventuele ongewenste haargroei rondom uw wenkbrauwen, neus en oren wordt verwijderd. Tijdens het masker krijgt u een heerlijke korte nek en schouder- of hoofdhuidmassage. Tijdens de behandeling van 80 minuten wordt tevens het gebied rondom uw ogen voorzien van een prachtig ampul en een voedend oogmasker welke worden ingesluisd met behulp van geluidsgolven.  Dit geeft Sprekend ogen! Nadat ook het ampul met hoog geconcentreerde werkstoffen en het gelaatsmasker zijn ingesluisd met behulp van geluidsgolven mag deze even in alle rust optimaal verder inwerken. Hierna volgt ter afsluiting een uitgebreide ontspannende gelaat-hals-decolleté massage met heerlijke warme olie. Deze massage zorgt voor extra zuurstof en nieuwe energie. Echt de moeite waard!

Hot Oil Facial (25 of 50 minuten)
Complete ontspanning voor lichaam en geest. Nadat uw gelaat gereinigd is volgt een prachtig gezichtsmasker. Deze bevordert het herstellend vermogen van de huid en werkt aan de vochtbalans. Tijdens de nek- en schoudermassage wordt gebruik gemaakt van heerlijk geurende warme olie. Een oogmasker en een verstevigend serum worden toegevoegd bij de Hot Oil van 50 minuten. Om de dieptewerking van deze producten te optimaliseren wordt gebruik gemaakt van geluidsgolven. Ter afsluiting bij de 50 minuten HotOil kunt u genieten van een uitgebreide ontspannen gelaat-hals- en decolleté massage. Uiteraard maken we ook hierbij gebruik van heerlijke warme olie. Een aanrader!

Halfuursbehandeling (25 minuten)
Dit betreft behandelingen welke zijn uit te voeren in een tijd van 25 minuten (verven wimpers/wenkbrauwen, harsen in het gelaat en/of epileren). Dit kan in overleg met de medewerker plaatsvinden.

Huidverbetering
Bent u op zoek naar een behandeling die uw huid verbeterd? Klik dan hier.

 
Alle prijzen zijn incl. BTW, toeslagen, kortingen en excl. toeristenbelasting, tenzij uitdrukkelijk anders staat vermeld.

Contact gegevens

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Bronnenbad Nieuweschans-Bunde B.V.
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans
KvK-nummer: 02324292,
BTW-nummer: NL 0060.16.625.B.01

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

 

Openingstijden vandaag

Thermen 09:00 - 22:45 uur
Parkbad & Parkserre 09:30 - 22:30 uur
Saunaplein 11:00 - 22:45 uur
Body & Beauty Op afspraak
Hotel 07:00 - 23:00 uur
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 uur
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 uur
Keuken Brasserie & SaunaLodge 11:30 - 22:00 uur
Bekijk hier de openingstijden