Specials in Fontana: oktober, november en december

Voetreflexzonetherapie met Schiele voetbad

Bij koude, tintelende of gevoelloze tenen en voeten. Maar ook bij chronische klachten zoals Reuma of Parkinson en bij alle pijnklachten. Een super boost behandeling waarbij Aromatherapie, Reflexzonetherapie en de methode Schiele met elkaar gecombineerd worden. Het resultaat: directe verbetering van de stofwisseling tot in de haarvaten van het hele lichaam, te beginnen in de voeten en tenen. Betere circulatie, meer zuurstof, meer energie. 
Deze behandeling start met het inwrijven van etherische oliën op de reflexzones van de voeten (Aromatherapie). Daarna volgt een voetenbad volgens de methode Schiele. Bij deze methode worden de reflexzones op de voetzolen direct gestimuleerd doordat de bodemplaat van het VoetBad zorgt voor een geleidelijke temperatuursverhoging van het water met 0,5 C per minuut. De temperatuur loopt daarbij op van 33 tot wel 39 graden. Dit zorgt voor een langdurig positief effect op de circulatie. Na het Schiele Voetbad volgt een voetreflexzonetherapiebehandeling ter afsluiting (Reflexzonetherapie). 
 

Uitermate geschikt bij koude, tintelende of gevoelloze tenen en voeten Zeer goed bij chronische klachten zoals reuma of parkinson en andere pijnklachten zorgt voor een betere circulatie, meer zuurstof en meer energie

 50 minuten, € 68,00 p.p.

Klik hier voor de beschikbaarheid en om te boeken

 

Klei scrub voor het lichaam

Nadat u uitgelegd is wat u gaat ondergaan stap u in de sfeervolle ruime privé stoomcabine. U brengt zelf de veenscrub aan waarna u gaat genieten van een stoomsessie. De warmte draagt bij aan de optimale opname van de werkstoffen. De mineralen uit Veen zorgen voor soepele gewrichten en spieren en een mooie huid. Na de sessie kunt u gebruik maken van een heerlijke douchegel en bodylotion op basis van essentiële oliën vanuit de Xenymphus serie van Medex. Puur genieten!
Te boeken vanaf 1 tot max 3 personen per sessie
 

Verwijdert dode huidcellen Dieptereiniging van het lichaam Zijdezachte huid

circa 40 minuten, € 18,50 p.p.
Klik hier voor de beschikbaarheid en om te boekenMOORPAKKING ÓF SLIKPAKKING (KEUZE) GEVOLGD DOOR EEN MASSAGE

Moorpakking met Massage 
u komt op een plaatselijke warme veenpakking te liggen, rijk aan plantenresten en huminezuren, die zorgen voor een diepe werking in spieren en gewrichten. een klassieke massage maakt de behandeling af. zeer geschikt bij lage rugpijn,  atrose  en chronische ontstekingen bij spieren en gewrichten.  
óf 
Slikpakking met massage 
U komt op een plaatselijke warme  pakking te liggen van de Noordzee, die rijk is aan mineralen zoals; magnesium, fosfor, kalium en zwavel. Het heeft een ontslakkende en activerende werking  en een helende werking voor huidaandoeningen, reumatische klachten, spieraandoeningen.
Daarna volgt een klassieke massage. 
 
We hebben op het gebied van de moor- en slikbehandelingen ook producten voor thuis te koop, zodat u thuis nog na kunt genieten. Meer info bij de body en beauty.
 

 Werkt diep door in spierenen gewrichten  Tegen huidaandoeningen  Bij rugklachten, reuma en zenuwpijn

50 minuten, € 49,50 p.p.

Klik hier voor de beschikbaarheid en om te boeken

 

 

 Deze Specials zijn geldig van 1 oktober t/m 31 december 2018

 

 

 
 

Hotel

Vanuit uw kamer loopt u in badjas dus zo het kuurcentrum in. Het gemak van alles onder één dak! Direct een kamer boeken

Zelf een Wellnessdag samenstellen

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Een dagje Fontana samenstellen