Fontana Resort Bad Nieuweschans is wegens jaarlijks onderhoud gesloten van maandag 3 t/m zondag 9 juli 2017.
Wij zijn in deze periode wel via e-mail en telefonisch bereikbaar voor het aannemen of wijzigen van uw reservering.

Sapvastenkuur

Wilt u iets veranderen aan uw manier van leven of bent u die overtollige kilo's meer dan zat? Genieten van de rust en ruimte, die Groningen te bieden heeft en tegelijkertijd werken aan de verbetering van uw gezondheid? Volg dan een sapvastenkuur in Fontana Bad Nieuweschans.

Een goede gezondheid staat nr. 1 op het verlanglijstje van de meeste Nederlanders. Maar hoe gezond zijn we eigenlijk? Gezondheid wordt bepaald door onze genen, maar vooral ook door wat we eten en drinken en hoe we ademhalen en bewegen. Zo simpel is het. Maar met die gezondheid is het over het algemeen slecht gesteld. Ons lichaam zit vol afvalstoffen door verkeerde voeding en het inademen van onder meer sigarettenrook en uitlaatgassen. Ook bewegen we veel te weinig.

Sapvastenkuur Groningen

Fontana Resort Bad Nieuweschans biedt u de mogelijkheid een nieuwe start te maken met een gezonde manier van leven met de kuurweek Gezond, vitaal en slank. Tijdens deze week komt u erachter hoe u een verbeterde gezondheid en vitaliteit kunt bereiken en behouden. Een slanker figuur is een extra stimulans om ook na deze week een gezonde manier van leven vol te blijven houden. Van zondag t/m vrijdag volgt u een programma dat bestaat uit het gebruik van de supervoeding vruchten- en groentesappen, lichaamsbeweging in de vorm van Nordic walking of wandelen, aquafitness en actief bewegen in de fitnessruimte.

Bovendien is er een avondprogramma, waarin u leert hoe u de knop in uw hoofd om moet draaien. Niet om met het zoveelste dieet te beginnen, maar met een nieuwe manier van leven. Ook als uw gezondheidsproblemen niet veroorzaakt worden door overgewicht, maar door bijv. vermoeidheid, burn-out, diabetes, hoge bloeddruk of verhoogd cholesterol, dan zal een week Gezond, vitaal en slank een opmerkelijke verbetering van uw gezondheid laten zien.

Tijdens uw sapvastenkuur kunt u vanzelfsprekend gebruik maken van alles wat het wellnessresort Fontana Resort Bad Nieuweschans te bieden heeft. Het gebruik van het Thermaalbad, de sauna’s en stoom badhuis zullen de verbetering van uw gezondheid alleen maar versterken. Ook kunt u extra behandelingen ondergaan (tegen betaling) in de Body & Beauty. U komt volledig tot rust in een comfortabele hotelkamer met eigen badkamer in het viersterren Fontana Hotel, dat onderdeel uitmaakt van het wellnessresort. Een persoonlijke begeleiding maakt uw sapvastenkuur week compleet!

Arrangementen 2017
6-daags
- 5 - 10 maart
- 1 - 6 oktober

4-daags 
- 5 - 8 maart
- 1 - 4 oktober

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor prijzen en programma op www.gezondvitaalenslank.nl. Hier kunt u ook terecht voor vragen en reserveringen. Interesse in een korte kuur? Vraag naar de mogelijkheden.

 

Hotel

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Direct een kamer boeken

Stel uw eigen dagje samen

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Een dagje Fontana samenstellen

Hotel

Vanuit uw kamer loopt u in badjas dus zo het kuurcentrum in. Het gemak van alles onder één dak! Direct een kamer boeken

Stel uw eigen dagje samen

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Een dagje Fontana samenstellen

Contact gegevens

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

Openingstijden vandaag

Thermen 09:00 - 22:45 uur
Saunaplein 11:00 - 22:45 uur
Body & Beauty Op afspraak
Hotel 07:00 - 23:00 uur
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 uur
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 uur
Bekijk hier de openingstijden