Specials april, mei en juni

Huisregels

Met het maken van een reservering en het betreden van het kuurcentrum verklaart u zich akkoord met onderstaande huisregels en dient u deze na te leven. Enkele (belangrijke) huisregels hebben we uitgeschreven. Een overzicht van alle huisregels vindt u onderaan deze pagina.

Kledingvoorschriften
Het dragen van een badjas en badslippers binnen de Thermen en/of in het Badjassenpark is verplicht. In de sauna is ook het gebruik van badhanddoeken (op de saunabanken) verplicht. Indien u deze niet zelf meeneemt, kunt u deze ook bij onze thermenbalie huren. De Brasserie kan uiteraard ook in gewone kleding worden gebruikt. (Huur van badjas € 6,50, huur van badhanddoek € 4,50, verkoop van badslippers € 8,00).

Mobiele telefoon en tablets
Om de rust en privacy (denk aan een fotofunctie) van onze gasten te waarborgen is het gebruik van een mobiele telefoon en/of tablet in de Thermen niet toegestaan. Dit geldt eveneens wanneer u de tablet gebruikt als e-reader.

Kinderen
Om de rust te bewaren binnen het wellnessresort hebben kinderen van 0 t/m 10 jaar geen toegang tot de faciliteiten (tenzij op medische indicatie).
Kinderen van 11 t/m 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van ouders/verzorgers. Voor het gebruik van de zonnebank geldt een minimale leeftijd van 18 jaar.

Tassen
Zelf meegebrachte tassen zijn in de Thermen niet toegestaan. U dient deze in uw locker op te bergen. Voor het meenemen van kleine zaken (zoals een boek of extra handdoek) bieden wij speciale plastic tasjes.

Eten en drinken door u zelf meegebracht
Het meenemen en nuttigen van eigen dranken of etenswaren is in de gehele Thermen niet toegestaan.

Bezet houden van zit- of ligplekken
Het door middel van een handdoek of andere voorwerpen langdurig bezet houden van zit- of ligplekken (zonder hiervan actief gebruik te maken) is niet toegestaan.

HUIS-/GEDRAGSREGELS
1. U dient de aanwijzingen en instructies van onze medewerkers op te volgen.
2. U dient zich correct te gedragen en dient rekening te houden met andere gasten en onze medewerkers.
3. Intiem contact en (ver)storend gedrag is niet toegestaan.
4. Het bij herhaling niet opvolgen van aanwijzingen van onze medewerkers en aanstootgevend, intimiderend, agressief of onwettig gedrag wordt door ons niet geaccepteerd en leidt direct tot verwijdering uit het resort (na betaling van de gehele nota / zonder restitutie).

KLEDINGVOORSCHRIFTEN
5. In het Thermaalbad & Stoom Badhuis is schone en gepaste badkleding vereist. Niet toegestaan zijn o.a. G-strings, bermuda’s en ondergoed. Onze medewerkers zijn bevoegd om te beoordelen of badkleding aan onze normen van hygiëne en fatsoen voldoet. Wij verhuren badkleding indien u niet over vereiste badkleding beschikt.
6. In het saunagedeelte van de Thermen (Saunaplein & Saunatuin) is het dragen van badkleding niet toegestaan.
7. U dient bij binnenkomst van de Thermen te beschikken over een badjas en badslippers. Indien u niet over een eigen badjas en/of badslippers beschikt, kunt u deze bij binnenkomst huren resp. kopen. Buiten de bad- & saunafaciliteiten dient u een badjas en badslippers te dragen.
8. Wij adviseren om geen sieraden en nieuwe badkleding in het Thermaalbad en Stoom Badhuis te dragen i.v.m. mogelijke beschadiging door het mineraalrijke water.

VEILIGHEID EN AANSPRAKELIJKHEID
9. Het gebruik van de faciliteiten van Fontana Resort Bad Nieuweschans is geheel voor eigen risico.
10. U dient op verantwoorde wijze gebruik te maken van de faciliteiten en u zelf noch anderen in gevaar te brengen of schade toe te brengen.
11. Het is niet in onze macht om calamiteiten in alle gevallen te signaleren of te voorkomen. Fontana Resort Bad Nieuweschans en haar medewerkers achten zich niet aansprakelijk voor diefstal, verlies en/of beschadiging van uw bezittingen of de aan u verstrekte huurartikelen.
12. Gebruik van het aan u ter beschikking gestelde kledingkastje is geheel voor eigen risico.
13. Wij achten ons niet verantwoordelijk voor het vinden en bewaren van achtergelaten voorwerpen. Alle gevonden voorwerpen worden door ons max. 2 maanden bewaard.
14. Voor de veiligheid van onze gasten en medewerkers maken wij gebruik van camera toezicht.
15. Algemeen medisch advies t.a.v. gebruik van de faciliteiten en (kuur)behandelingen vindt u op onze website (advies). Wij adviseren u voorafgaand aan een behandeling eventuele relevante medische informatie aan de behandelend medewerker te verstrekken. Bij specifieke vragen of twijfel dient u uw eigen (huis)arts te raadplegen.

DIVERSEN
16. Het aan u verstrekte polsbandje dient u tijdens uw verblijf zichtbaar om uw pols te dragen, mag niet worden overgedragen aan derden en dient aan het einde van het verblijf te worden ingeleverd bij de thermenbalie.
17. Zelf meegebrachte tassen zijn in de Thermen niet toegestaan. U dient deze in uw locker op te bergen. Voor het meenemen van kleine zaken (zoals een boek of extra handdoek) bieden wij speciale plastic tasjes.
18. Het meenemen en nuttigen van eigen dranken of etenswaren is in de gehele Thermen niet toegestaan.
19. Het is niet toegestaan om glaswerk vanuit de Brasserie of Saunalounge mee te nemen naar andere faciliteiten.
20. Roken (ook e-sigaret) is enkel toegestaan op de daarvoor aangeduide rookplekken.
21. Omwille van de rust en privacy van onze gasten is het binnen de Thermen niet toegestaan om een mobiele telefoon, tablet, e-reader of soortgelijke apparatuur bij u te dragen of te gebruiken. Deze dient u in uw kledingkastje op te bergen. In de entreehal van de Thermen is het gebruik van genoemde apparatuur wel toegestaan.
22. Het is niet toegestaan om te fotograferen of filmen zonder toestemming van de directie.
23. Het door middel van een handdoek of andere voorwerpen langdurig bezet houden van zit- of ligplekken (zonder hiervan actief gebruik te maken) is niet toegestaan.
24. Wij hanteren een minimum leeftijdsgrens. Dit houdt in dat kinderen van 0 t/m 10 jaar geen toegang hebben tot de (thermen)faciliteiten (tenzij aantoonbare medische indicatie) en van 11 t/m 16 jaar alleen toegang hebben onder begeleiding van ouder(s)/verzorger(s).
25. Fontana houdt zich het recht voor om faciliteiten of onderdelen ervan te sluiten of tijdelijk buiten gebruik te stellen, zonder hiervoor restitutie te geven op de entreeprijs.
26. Huisdieren zijn in het gehele Resort niet welkom.
27. Cadeaubonnen, prestatiebonnen, vrijkaarten, kortingskaarten en abonnementen kunnen niet worden omgeruild tegen een contante waarde. Waardebonnen of abonnementen waarvan de geldigheidstermijn is verstreken worden niet meer geaccepteerd.
28. Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden Fontana (AVF). De AVF zijn bindend voor iedereen die van onze diensten en faciliteiten gebruik maakt. De volledige AVF zijn te vinden op de website van Fontana Resort.
29. Alle door ons gepubliceerde informatie is onder voorbehoud. Fontana Resort Bad Nieuweschans behoudt zich het recht voor om de inhoud en prijzen van haar diensten op ieder moment te wijzigen.

 
 

Hotel

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Direct een kamer boeken

Zelf een Wellnessdag samenstellen

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Een dagje Fontana samenstellen

Hotel

Vanuit uw kamer loopt u in badjas dus zo het kuurcentrum in. Het gemak van alles onder één dak! Direct een kamer boeken

Zelf een Wellnessdag samenstellen

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Een dagje Fontana samenstellen

Contact gegevens

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Bronnenbad Nieuweschans-Bunde B.V.
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans
KvK-nummer: 02324292,
BTW-nummer: NL 0060.16.625.B.01

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

 

Openingstijden vandaag

Thermen 09:00 - 22:45 uur
Parkbad & Parkserre 09:30 - 22:30 uur
Saunaplein 11:00 - 22:45 uur
Body & Beauty Op afspraak
Hotel 07:00 - 23:00 uur
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 uur
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 uur
Keuken Brasserie & SaunaLodge 11:30 - 22:00 uur
Bekijk hier de openingstijden