Samen genieten
Vanaf €79,00

- Ontvangst met koffie/thee en zoete lekkernijen  
- Vrij gebruik Thermaalbad en/of saunafaciliteiten, Stoom Badhuis, rustpaviljoen en lavendelkamer  
- Duo Softpack (50 min.)  
- Duo Watermassagebed (25 min.) 
- Vrije deelname aan thermenactiviteiten (afhankelijk van uw entree)  
- Vrij toegang tot het Badjassenpark (april t/m oktober)

 

Samen een dag genieten vanaf € 79,00 p.p. (€ 89,00 p.p. als u ook gebruik wilt maken van de saunafaciliteiten).

(genoemde prijs is per persoon)

Dit arrangement is voor twee personen, de behandelingen ondergaat u samen in 1 ruimte (o.b.v. beschikbaarheid)

Duo Softpack (50 min.)  
Deze comfortabele lichaamsbehandeling in het Soft Pack Floating bed maakt het mogelijk om bijna gewichtsloos te drijven op warm water zonder nat te worden.  Uw hele lichaam (ongekleed) wordt behandeld met zuiver plantaardige oliën die de huid voeden en verzorgen en heerlijk geurende essentiële oliën uit de Aromatherapie welke de gezondheid ondersteunen. Aromatherapie werkt via inhalering en via de inwerking in de huid. U kunt kiezen uit biologische oliën als Argan, Jojoba of Kokos welke de therapeute ter plekke voor u zal mengen met de geuren volgens advies of naar uw persoonlijke voorkeur.

Daarna wordt u toegedekt met zachte katoen en folie en kunt u gaan floaten in het water. Door de druk van het water past de folie zich aan de vorm van het lichaam aan. Het daardoor ontstane occlusie-effect zorgt voor een verbeterde opname van de essentiële oliën in de huid. Tijdens de behandeling geniet u van de geuren die u omringen. Het gewichtsloos floaten in het warme water (36,5 °C) geeft een volledige ontspanning van spieren en gewrichten en vooral uw rug en nek. U voelt zich na afloop als herboren.

Duo Watermassagebed (25 min.) 
Omringd door een wereld van water, zullen de waterstralen van dit verwarmde waterbed uw gehele lichaam masseren, terwijl u droog blijft.

Voorwaarden:  Dit arrangement is geldig van 1 t/m 31 december 2018 (m.u.v. 2 t/m 8 juli 2018). Het arrangement is alle dagen geldig. Op zaterdag, zondag en feestdagen en tijdens de herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie geldt een toeslag van € 1,50 p.p. op de arrangementen met entree Thermaalbad en € 2,00 p.p. op de arrangementen met entree Thermen Totaal. Reserveren is noodzakelijk. Geeft u bij uw reservering aan of u ook gebruik wilt maken van de saunafaciliteiten.

 
Alle prijzen zijn incl. BTW, toeslagen, kortingen en excl. toeristenbelasting, tenzij uitdrukkelijk anders staat vermeld.

Reserveer nu online!

Contact gegevens

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Bronnenbad Nieuweschans-Bunde B.V.
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans
KvK-nummer: 02324292,
BTW-nummer: NL 0060.16.625.B.01

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

Openingstijden vandaag

Thermen 09:00 - 22:45 uur
Saunaplein 11:00 - 22:45 uur
Body & Beauty Op afspraak
Hotel 07:00 - 23:00 uur
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 uur
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 uur
Bekijk hier de openingstijden