Rusten

Gezien het effect van de diverse kuurfaciliteiten op uw lichaam, is het erg belangrijk om tijdens uw kuur(dag) zo nu en dan een moment van rust te nemen. Hiervoor kunt u terecht in het sfeervolle rustpaviljoen van Fontana Resort Bad Nieuweschans. Hier kunt u heerlijk bijkomen in een comfortabele ligstoel en (na)genieten van uw kuurervaringen. De ontspannen sfeer en de bijzondere faciliteiten in het rustpaviljoen zorgen voor een prettige onderbreking van uw kuurdag.

 

Rustpaviljoen

In het rustpaviljoen bevinden zich de relax-lounge, de stilte-ruimte en de lavendelkamer. U gebruikt het rustpaviljoen gekleed in badjas.

Rustpaviljoen Sauna

 


Relax-lounge

Een grote comfortabele loungebank biedt u de mogelijkheid om lekker languit een tijdschrift naar keuze te lezen of te genieten van de relaxte bewegingen van vissen in het grote aquarium.


Stilte-ruimte

In deze ruimte kunt u in alle stilte tot uzelf komen. Er staan comfortabele ligstoelen rond een haardvuur opgesteld en er zijn tevens enkele warmwaterbedden. Even heerlijk wegdommelen of een zalig hazenslaapje doen...

 

Lavendelkamer

Lavendelkamer In de lavendelkamer wordt u in een ontspannen sfeer omringd door de kleur en geur van lavendel. Elke 10 minuten wordt een mand met verhitte lavastenen in een badje van warm water met lavendelolie ondergedompeld. Daardoor ontstaat lichte stoom en de ruimte hult zich in lavendelgeur.

De aangename warmte en de lavendelolie hebben een kalmerende werking.

 

Parkserre

Naast het Parkbad bevindt zich de Parkserre. Hier kunt u, kijkend naar het Badjassenpark, heerlijk ontspannen rusten. Of neem plaats op één van de zwevende bedden. Een perfecte manier op tot rust te komen. De Parkserre is dagelijks geopend van 9.30 tot 22.30 uur.

 

 

 

Ligweide Thermaalbad

Bij mooi weer kunt u ook heerlijk genieten van de zon en de buitenlucht op ons terras en de ligweide. Het terras ligt naast de Brasserie. Op het terras krijgt u bediening met drankjes en gerechten aan tafel of uw ligbed.

 

Saunavide

Als onderdeel van het Saunaplein bevindt zich bij het Balneobad de saunavide, met heerlijke warm waterbedden om (wederom in badjas!) te lezen of een ‘uiltje te knappen’.

 
 

Ligweide saunatuin

Op diverse plaatsen in de saunatuin staan ligbedden (zon of schaduw). U kunt hier met of zonder badjas gebruik van maken. Het bijbehorende terras gebruikt u met badjas en uiteraard kunt u hier diverse consumpties bestellen. 

 

Haardpaviljoen

In het sfeervolle haardpaviljoen, midden in de saunatuin, kunt u rustig in badjas plaatsnemen in een bear-chair om even bij te komen van uw saunaronde.

Haardpaviljoen

 

Badjassenpark

Badjassenpark Fontana Indien het weer het toelaat kunt u in het Badjassenpark een rustgevende wandeling maken of ontspannen in een hangmat of bear-chair. Even helemaal weg.

 
 

Hotel

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Direct een kamer boeken

Zelf een Wellnessdag samenstellen

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Een dagje Fontana samenstellen

Hotel

Vanuit uw kamer loopt u in badjas dus zo het kuurcentrum in. Het gemak van alles onder één dak! Direct een kamer boeken

Zelf een Wellnessdag samenstellen

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Een dagje Fontana samenstellen

Contact gegevens

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Bronnenbad Nieuweschans-Bunde B.V.
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans
KvK-nummer: 02324292,
BTW-nummer: NL 0060.16.625.B.01

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

 

Openingstijden vandaag

Thermen 09:00 - 22:45 uur
Parkbad & Parkserre 09:30 - 22:30 uur
Saunaplein 11:00 - 22:45 uur
Body & Beauty Op afspraak
Hotel 07:00 - 23:00 uur
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 uur
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 uur
Keuken Brasserie & SaunaLodge 11:30 - 22:00 uur
Bekijk hier de openingstijden