Contact

Heeft u een vraag en/of opmerking? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

Dit formulier niet gebruiken voor:

  • Reserveringen
  • Sollicitaties

Vergeten voorwerpen
Indien u iets bent vergeten in Fontana Resort Bad Nieuweschans kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Hoe werkt het?
Wij verzoeken u een e-mail te sturen naar info@fontanaresort.nl met een volledige beschrijving van het vergeten object. Graag erbij vermelden wanneer uw verblijf was en welk kamernummer/kluisjenummer u heeft gebruikt. Wij zullen u berichten of het voorwerp is gevonden. Mocht dit het geval zijn, dan zijn er twee manieren om de eigendommen terug te krijgen:

1. U kunt de eigendommen afhalen bij de Thermenbalie. Graag vooraf aangeven wanneer u uw eigendommen komt ophalen. Dan zorgen wij ervoor dat het gevonden voorwerp gereed ligt bij de Thermenbalie.

2. U laat de eigendommen per post verzenden. Hiertoe dient opdracht gegeven te worden aan de online verzendservice van Plukkup. Op deze website wordt exact uitgelegd hoe het één en ander in zijn werk gaat. Bij het verzenden van de goederen accepteert Fontana Resort Bad Nieuweschans geen enkele aansprakelijkheid.

Gevonden voorwerpen worden een maand* bewaard. Deze termijn geldt ook wanneer u bericht heeft gehad, dat uw eigendommen zijn gevonden. Na het verlopen van deze termijn geven we de gevonden voorwerpen aan goede doelen.
* Sieraden bewaren wij zes maanden.

 
Door het invullen van dit formulier verwerkt Fontana uw persoonsgegevens. Lees hier hoe Fontana met uw gegevens omgaat.