Thermen-Activiteiten (kosteloos)

Fontana Resort Bad Nieuweschans doet er alles aan om uw verblijf zo compleet mogelijk te maken. Daarom organiseren wij elke dag diverse activiteiten in het kuurcentrum waaraan u gratis kunt deelnemen. Hiermee krijgt uw verblijf net dat beetje extra wat het zo onvergetelijk maakt!

Waterbalance

Waterbalance thermen Nederland In het Thermaalbad wordt regelmatig Waterbalance gegeven. Deze watergymnastiek is bijzonder ontspannend en erg goed voor uw lichamelijke conditie. Daarnaast zorgen de temperatuur en de mineralen in het water ervoor dat u geen last zult krijgen van spierpijn! Waterbalance is niet alleen gezond voor uw lichaam, het is ook erg leuk om te doen.

 

 

 

Lavendelceremonie

De ceremonie in de Lavendelkamer is zeker een 'must' voor uw rust. Optimaal ontspannen en genieten van lavendel! Ervaar het zelf en laat u verrassen...
Lavendelceremonie thermenactiviteit

 

Saunaopgietingen

Saunaopgietingen Groningen Tijdens een saunaopgieting wordt er een mengsel van water en (etherische) oliën op de hete saunakachel gegoten, waardoor er een heerlijke geur wordt verspreid in de cabine. Door het opgieten van water zal de luchtvochtigheid stijgen en zal tevens de gevoelstemperatuur toenemen.
De medewerker zal daarna door middel van het zwaaien met een handdoek (of berkentwijgen) de lucht verdelen door de cabine. Een opgieting verhoogt echter niet alleen het effect van de saunaronde, het is voor de verwende saunaganger ook een ‘must’ om deze show mee te maken. Wilt u eerst een voorproefje om er achter te komen of een opgieting iets voor u is, doe dan mee aan de honinginwrijving. Naast een zachte huid, die u krijgt door het insmeren van honing, krijgt u van ons een relatief milde saunaopgieting aangeboden.

Stoombadopgieting

Bij deze stoombadopgieting wordt geen water op de kachel gegoten, aangezien de luchtvochtigheid al hoog genoeg is. Onze medewerkers zullen u echter flink laten zweten! Doordat zij wapperen met een natte handdoek, neemt de gevoelstemperatuur behoorlijk toe. Tijdens de opgieting kunt u zich insmeren met dennenhoutscrub, waardoor u na afloop een heerlijk zachte huid heeft. Daarnaast wordt u getrakteerd op een lekker drankje. Wilt u ook van deze ervaring genieten, dan kunt u zich hiervoor opgeven bij de saunalounge (alleen op de dag zelf).

Kruid- en klankceremonie

Thermen Klankceremonie Tijdens de kruid- en klankceremonie waaiert de thermenmedewerker een heerlijke kruidengeur

door de kruidensauna en vertelt wetenswaardigheden over het dagelijks wisselende kruid (lavendel, anijs, rozemarijn of munt). Laat u daarnaast meevoeren door de klanken van de klankschalen. Aan het einde van de ceremonie bieden wij u nog een lekkernij aan waarin het kruid van die dag verwerkt is. Een ceremonie die u niet mag missen!

Tijden

De bovenstaande activiteiten vinden dagelijks plaats in verschillende faciliteiten van kuurcentrum Fontana Resort Bad Nieuweschans.

 

 
 
Thermen-Activiteiten

Hotel

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Direct een kamer boeken

Zelf een Wellnessdag samenstellen

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Een dagje Fontana samenstellen

Hotel

Vanuit uw kamer loopt u in badjas dus zo het kuurcentrum in. Het gemak van alles onder één dak! Direct een kamer boeken

Zelf een Wellnessdag samenstellen

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Een dagje Fontana samenstellen

Contact gegevens

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Bronnenbad Nieuweschans-Bunde B.V.
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans
KvK-nummer: 02324292,
BTW-nummer: NL 0060.16.625.B.01

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

 

Openingstijden vandaag

Thermen 09:00 - 22:45 uur
Parkbad & Parkserre 09:30 - 22:30 uur
Saunaplein 11:00 - 22:45 uur
Body & Beauty Op afspraak
Hotel 07:00 - 23:00 uur
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 uur
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 uur
Keuken Brasserie & SaunaLodge 11:30 - 22:00 uur
Bekijk hier de openingstijden