Restaurant Waters of the World

In het restaurant Waters of the World kunt u niet alleen terecht voor al uw culinaire wensen, hier vindt u tevens de unieke waterverzameling Waters of the World. Dit restaurant staat garant voor optimaal genieten in een bijzondere ambiance! En heeft u speciale (dieet-) wensen? Laat ons dit dan weten, wij zullen ons uiterste best doen om hieraan te voldoen. Naast een menu- en wijnkaart presenteren wij u een speciale waterkaart.

Bent u benieuwd naar onze collectie? Dan kunt u ook kijken op www.watersoftheworld.nl

Waters of the World opgenomen in de Lekker Gids 2016

Restaurant Waters of the World is opgenomen in de Lekker Gids met de 500 beste restaurants van Nederland waaronder de 10 beste eetgelegenheden van de provincie Groningen.

Lekker is een objectieve en onafhankelijke restaurantgids. De top-500 is ook dit jaar weer samengesteld uit kritische rapportages. De restaurants die worden bezocht worden beoordeeld op basis van zestig aandachtspunten, zoals opbouw van de menukaart, kwaliteit van de gerechten en de gebruikte producten, presentatie, gastvrijheid, wijnbehandeling en wijnadviezen. Maar ook op ontvangst, brood, water, koffie, friandises, interieur, reserveringen en serviesgoed wordt gelet. Meer in detail draait het om wijn-spijscombinaties, vakkennis van de bediening, de opbouw van de gerechten, presentaties en om de kwaliteit van de afzonderlijke ingrediënten en de balans van het totaal.

Waters of the World is lid van EURO-TOQUES

We zijn er trots op dat ons a-la-carte restaurant door de selectie is gekomen om zich aan te mogen sluiten bij EURO-TOQUES. De drijvende kracht is onze Chef-kok Stefan Steinigeweg, die zich gesteund weet door het enthousiasme en de vakkennis van de gehele "witte en zwarte brigade".

De leden van EURO-TOQUES onderscheiden zich door uitsluitend op ambachtelijke wijze te werken. Daarnaast gebruiken ze in hun keukens alleen verse, kwalitatief hoogstaande en duurzame producten, bij voorkeur van lokale producenten. Het feit dat wij door de EURO-TOQUES organisatie als lid zijn aanvaard, is voor ons een erkenning voor het vakmanschap van ons hele restaurantteam.

Het ontbijt

In het restaurant van het hotel wordt ’s ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd, met o.a. diverse regionale producten.

De lunch

Voor uw lunch kunt u tevens terecht in het restaurant (kleding is vereist). Uiteraard kunt u ook iets te eten bestellen in de Brasserie van het wellnessresort.

Het diner

In het restaurant bieden we u een uitgebreide menukaart. Ook wanneer u één of meerdere diners in uw arrangement heeft, maakt u hiervan gebruik (kleding is vereist).

 
 
Wijnkaart
Menukaart

Hotel

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Direct een kamer boeken

Zelf een Wellnessdag samenstellen

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Een dagje Fontana samenstellen

Hotel

Vanuit uw kamer loopt u in badjas dus zo het kuurcentrum in. Het gemak van alles onder één dak! Direct een kamer boeken

Zelf een Wellnessdag samenstellen

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Een dagje Fontana samenstellen

Contact gegevens

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Bronnenbad Nieuweschans-Bunde B.V.
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans
KvK-nummer: 02324292,
BTW-nummer: NL 0060.16.625.B.01

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

 

Openingstijden vandaag

Thermen 09:00 - 22:45 uur
Parkbad & Parkserre 09:30 - 22:30 uur
Saunaplein 11:00 - 22:45 uur
Body & Beauty Op afspraak
Hotel 07:00 - 23:00 uur
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 uur
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 uur
Keuken Brasserie & SaunaLodge 11:30 - 22:00 uur
Bekijk hier de openingstijden