Nieuwere berichten

Recepten van de chef

Lekkernijen voor de feestdagen

Leuke tips voor zoete lekkernijen tijdens de feestdagen.

Read more

Hertenrugfilet

Gebakken hertenrugfilet met “hutspot op eigen wijze” met bloedworst en krachtige vleesjus.

Read more

Geitenkaas pannacotta

Geitenkaas pannacotta met vijgen, perengelei, walnoten en shi-i-take met oerbrood croutons en stroop van balsamico.

Read more

Kabeljauwfilet

Gebakken kabeljauwfilet met spaghettini, gepofte tomaat en beurre blanc saus.

Read more

Carpaccio op landbrood

Dungesneden carpaccio op “boeren”landbrood.

Read more

Vanille pannacotta met zomers fruit

Vanille pannacotta met zomers fruit van de boerderij en gelei van Oldambster bessensap voor 4 personen.

Read more

Hollandse haring

Hollandse nieuwe haring met 3 bereidingen van rode biet, avruga kaviaar, tuinkruidenolie, appel en hangop.

Read more

 

Contact

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Bronnenbad Nieuweschans-Bunde B.V.
Weg naar de bron 3-9
NL-9693 GA Bad Nieuweschans
KvK-nummer: 02324292,
BTW-nummer: NL 0060.16.625.B.01

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

 

Today's opening hours

Thermen 09:00 - 22:45 o'clock
Parkbad & Parkserre 09:30 - 22:30 o'clock
Sauna 11:00 - 22:45 o'clock
Body & Beauty Appointment only
Hotel 07:00 - 23:00 o'clock
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 o'clock
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 o'clock
Brasserie & SaunaLodge kitchen 11:30 - 22:00 o'clock
Check all our prices and opening hours