Alle

Schoonmaak assistent (weekend- / vakantiewerk)

Schoonmaken én aanspreekpunt voor onze gasten in de thermen zijn. Hoe afwisselend wil je dat jouw (bij)baan is? Ook heb je flexibele werk-tijden, want de diverse diensten zijn tussen 13.00 uur en 23.30 uur.

Lees het hele bericht

Relaxtival

Noteer alvast in uw agenda: Relaxtival 17 t/m 23 juni! Van 17 t/m 23 juni vindt het Relaxtival plaats bij Fontana Resort Bad Nieuweschans; een week lang "het beste van Fontana Resort".   Geniet tijdens het Relaxtival van o.a.   Heerlijke smoothies en andere lekkere gerechten Uitgebreid programma met Thermenactiviteiten  Tijdens het lunchbuffet lekkere gerechten van de barbecue Relaxmoment in de hangmatten Diverse behandelingen in de buitenlucht (bij mooi weer) Ontspannen op de ligweide  Wij zetten u graag in het zonnetje in een zomerse festivalsfeer! 

Lees het hele bericht

Gebraden rosbief op (biologisch) “boeren” landbrood

Verras uw gasten met gebraden rosbief op (biologisch) “boeren” landbrood.

Lees het hele bericht

Topinamboer cilinders met kruidengelei

Topinamboer cilinders met kruidengelei, frisse salade van Granny Smith appels, paprika en yoghurt crème met daarbij vadouvan schuim en truffelpapier (6pers).

Lees het hele bericht

Fontana is onderdeel van Quality Wellnessresorts

Familiebedrijf Quality Wellnessresorts heeft Fontana Resort Bad Nieuweschans overgenomen. We zijn er trots op, dat we in het mooie rijtje van prachtige wellnessresorts staan. De komende jaren zal er flink geïnvesteerd worden. Uiteraard houden we jullie hiervan op de hoogte. Wel kunnen we alvast laten weten, dat we langzaam maar zeker door het leven zullen gaan als: Thermen Bad Nieuweschans. Nieuwsgierig naar de Quality Wellnessresorts? Neem eens een kijkje op: www.qualitywellnessresorts.nl Cadeaubonnen van Fontana blijven geldig. Cadeaubonnen van QWR kunnen (nog) niet worden ingewisseld.

Lees het hele bericht

HORECA Assistent (weekend- / vakantiewerk)

Afwisselend werk doen en samen met leuke collega’s onze gasten in de watten leggen? We hebben diverse diensten en werktijden, dus als lid van ons horeca-team werk je wanneer het jou het beste uitkomt.

Lees het hele bericht

Abonnementenactie: 26 november t/m 21 december 2018

Bent u een regelmatige bezoeker van Fontana? Dan bieden we de mogelijkheid voor een abonnement. U betaalt 10 entrees en krijgt er 1, 2 of 3 entrees gratis bij! Koopt u uw abonnement tussen 26 november en 21 december 2018? Dan betaalt u niet alleen het oude tarief van 2018 (en dus niet de prijsstijging vanwege o.a. het verhoogde btw-tarief van 6 naar 9 %), u ontvangt ook nog een leuk eindejaarsgeschenk.

Lees het hele bericht

Schoonheidsspecialist(e)

Ben jij thuis in beauty? Word je blij van wellness? En ben je op je best wanneer je anderen blij maakt met een gezichts-, beauty- of pedicurebehandeling? Fontana en onze gasten kijken naar je uit!

Lees het hele bericht

 

Contact gegevens

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Bronnenbad Nieuweschans-Bunde B.V.
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans
KvK-nummer: 02324292,
BTW-nummer: NL 0060.16.625.B.01

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

 

Openingstijden vandaag

Thermen 09:00 - 22:45 uur
Parkbad & Parkserre 09:30 - 22:30 uur
Saunaplein 11:00 - 22:45 uur
Body & Beauty Op afspraak
Hotel 07:00 - 23:00 uur
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 uur
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 uur
Keuken Brasserie & SaunaLodge 11:30 - 22:00 uur
Bekijk hier de openingstijden