Sapvastenkuur (4, 5 of 6 dagen) €565,00


Wilt u iets veranderen aan uw manier van leven of bent u die overtollige kilo's meer dan zat? Genieten van de rust en ruimte, die Groningen te bieden heeft en tegelijkertijd werken aan de verbetering van uw gezondheid? Volg dan een gezondheidskuur in Fontana Resort Bad Nieuweschans.

Een goede gezondheid staat nr. 1 op het verlanglijstje van de meeste Nederlanders. Maar hoe gezond zijn we eigenlijk? Gezondheid wordt bepaald door onze genen, maar vooral ook door wat we eten en drinken en hoe we ademhalen en bewegen. Zo simpel is het. Maar met die gezondheid is het over het algemeen slecht gesteld. Ons lichaam zit vol afvalstoffen door verkeerde voeding en het inademen van onder meer sigarettenrook en uitlaatgassen. Ook bewegen we veel te weinig.

Fontana Resort Bad Nieuweschans biedt u de mogelijkheid een nieuwe start te maken met een gezonde manier van leven met de kuurweek Gezond, vitaal en slank. Tijdens deze week komt u erachter hoe u een verbeterde gezondheid en vitaliteit kunt bereiken en behouden. Een slanker figuur is een extra stimulans om ook na deze week een gezonde manier van leven vol te blijven houden. Van zondag t/m vrijdag volgt u een programma dat bestaat uit het gebruik van de supervoeding vruchten- en groentesappen, lichaamsbeweging in de vorm van Nordic walking of wandelen, aquafitness en actief bewegen in de fitnessruimte.

Bovendien is er een avondprogramma, waarin u leert hoe u de knop in uw hoofd om moet draaien. Niet om met het zoveelste dieet te beginnen, maar met een nieuwe manier van leven. Ook als uw gezondheidsproblemen niet veroorzaakt worden door overgewicht, maar door bijv. vermoeidheid, burn-out, diabetes, hoge bloeddruk of verhoogd cholesterol, dan zal een week Gezond, vitaal en slank een opmerkelijke verbetering van uw gezondheid laten zien.

Vanzelfsprekend kunt u gebruikmaken van alles wat het kuurcentrum Fontana Resort Bad Nieuweschans te bieden heeft. Het gebruik van het Thermaalbad, de sauna’s en stoomkamer zullen de verbetering van uw gezondheid alleen maar versterken. Ook kunt u extra behandelingen ondergaan (tegen betaling) in de Massage-en Thalassostudio’s. U komt volledig tot rust in een comfortabele hotelkamer met eigen badkamer in het viersterren Fontana Hotel, dat onderdeel uitmaakt van het kuuroord. Een persoonlijke begeleiding maakt uw kuurweek compleet!

 

Arrangementen 2017
In 2017 vinden er geen sapvastenkuren meer plaats. Zodra de data voor 2018 bekend zijn, zullen we deze hier publiceren.

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor prijzen en programma op www.gezondvitaalenslank.nl. Hier kunt u ook terecht voor vragen en reserveringen. Interesse in een korte kuur? Vraag naar de mogelijkheden.


Deze activiteit is niet online te reserveren
 

Hotel

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Direct een kamer boeken

Zelf een Wellnessdag samenstellen

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Een dagje Fontana samenstellen

Hotel

Vanuit uw kamer loopt u in badjas dus zo het kuurcentrum in. Het gemak van alles onder één dak! Direct een kamer boeken

Zelf een Wellnessdag samenstellen

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Een dagje Fontana samenstellen

Contact gegevens

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Bronnenbad Nieuweschans-Bunde B.V.
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans
KvK-nummer: 02324292,
BTW-nummer: NL 0060.16.625.B.01

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

 

Openingstijden vandaag

Thermen 09:00 - 22:45 uur
Parkbad & Parkserre 09:30 - 22:30 uur
Saunaplein 11:00 - 22:45 uur
Body & Beauty Op afspraak
Hotel 07:00 - 23:00 uur
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 uur
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 uur
Keuken Brasserie & SaunaLodge 11:30 - 22:00 uur
Bekijk hier de openingstijden